DX metal

DX Metal

Takkuaako hiuksesi, vihertääkö vaalea hius tai tuoksuu märkänä raudalle? Meidän alueella vedessä on mineraaleja jotka saattavat pestessä kertyä hiukseen ja aiheuttaa ongelmia niin kotona kuin kampaamossa.
 
Metal DX on kampaamossa tehtävä hoitokäsittely joka neutralisoi ei toivottuja mineraaleja hiuksissa ja varmistaa väri- ja permanenttikäsittelyiden onnistumisen. Hiukset voivat käsittelyn jälkeen hyvin olematta mattaiset tai kuivat. Patentoitu teknologia sisältää Glicoaminea, joka neutraloi hiuskuidun sisällä olevia metallihiukkasia. Tuotteella on 9 patenttia!

Hoidon kulku

Ennen käsittelyä suihkutetaan esikäsittelyaine kauttaaltaan kuivaan hiukseen, annetaan hetken vaikuttaa ja jatketaan normaalisti väri- tai permanenttikäsittelyä. Vaikutusajan jälkeen hius pestään Metal dx- shampoolla ja hoidetaan Metal dx- maskilla. Käsittelyn hinta on 20 €.
 

Hoito kotona

Kotihoitoon suositellaan Metal dx- shampoo jatkamaan metallien puhdistamista ja helpottamaan pesua. Hoitoaineeksi Metal dx- maski suojaamaan metallikertymiltä. Jätettävä öljymäinen hoitoaine viimeistelee hoidon sekä suojaa lämpökäsittelyiltä ja hiusten katkeamiselta.
 
Tuotteiden hinnat 32 €.