Toimitusehdot

Hetken verkkokauppaa koskevat sopimusehdot (8.5.2020 lukien)

Nämä sopimusehdot sisältävät Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy:n (jäljempänä ”Hetki”) verkkokaupassa myytävänä olevien tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot.

Verkkokaupassa myydään sekä avoimen summan että haluttuun palveluun suunnattuja lahjakortteja. Lahjakortteja on ostettavissa myös Hetken myymälässä.

1. Sopimuksen syntyminen ja sopimusehdot

Sopimus syntyy, kun Hetki on hyväksynyt asiakkaan tilauksen toimittamalla asiakkaalle lahjakortin koodin sähköpostiin. Hetki varaa oikeuden olla hyväksymättä asiakkaan tilausta. Asiakas sitoutuu tilausta tehdessään tilaushetkellä kulloinkin voimassaolevaan tuotekuvaukseen sekä verkkokauppaa koskeviin sopimusehtoihin. Hetkellä on oikeus muuttaa tuotekuvausta ja sopimusehtoja.

2. Hinnat ja maksaminen

Palvelulahjakorttien hinnat ilmoitetaan verkkokaupassa tai avoimen lahjakortin summan voi määrittää ostaja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay

Hius- ja kauneushoitola Hetken maksutavat

2.1 Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

2.2. Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

3. Lahjakortin toimittaminen ja omistusoikeus

Lahjakortin koodi lähetetään kohtuullisessa ajassa joka on normaalisti noin 1 – 3 päivää tilauksesta. Lahjakortti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin omistusoikeus siirtyy asiakkaalle heti maksusuorituksen saavuttua ja kun lahjakortin koodi on siirtynyt asiakkaalle.

4. Asiakkaan oikeus peruuttaa sopimus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus vastaamalla koodin sisältämään sähköpostiin (info@hiuskauneushetki.fi) neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun koodi on lähetetty. Sopimus katsotaan peruutetuksi, kun suorite on palautettu asiakkaan ilmoittamalle tilille. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Lahjakortti voidaan käyttää kerralla tai useammassa osassa. Käyttämättä jäänyttä summaa ei palauteta rahana.

5. Henkilötietojen käsittely

Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Hetken asiakasrekisteriin. Hetki käsittelee henkilötietolain mukaisia henkilötietoja mm. asiakassuhteen ja markkinoinnissa lain määrittelemällä tavalla. Hetkellä on oikeus tallentaa sähköpostit sekä muu viestintä syntyneiden sopimuksien todentamiseksi, kehittämistä varten sekä asiakaspalvelun kehittämiseksi. Asiakas voi käyttää henkilötietolain 26§:n mukaista tarkastusoikeuttaan lähettämällä tarkastuspyynnön Hetken sähköpostiin. Asiakas voi kieltää Hetkeä käsittelemästä itseään koskevia henkilötietoja.