Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy:n tietosuojaseloste

 Johdanto

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy kerää, käsittelee, käyttää ja suojaa henkilötietojasi. Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy on yritys, joka tarjoaa kauneushoitolan ja parturi-kampaamon palveluita.

 

Yrityksen tietosuojavastaava on Erja Pesola. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan/tietojen omistajaan lähettämällä viestin sähköpostitse osoitteeseen info@hiuskauneushetki.fi

 

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

 

Keräämämme henkilötiedot sisältävät:

      Nimi 

      Syntymäaika

      Puhelinnumero

      Terveystiedot

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.


Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.


Pyytäessämme sinulta arkaluonteisia henkilötietoja (esim. terveydentilaasi liittyviä tietoja), syy pyynnölle ilmoitetaan selkeästi yhdessä käsittelyn tarkoitusten kanssa. Nimenomainen ja allekirjoitettu suostumuksesi on aina edellytys suorittamallemme terveystietojesi keräämiselle ja käsittelemiselle.

 

Kuka käsittelee tietojani?

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy (Kirkkotie 3e, 85900 Reisjärvi) toimii rekisterinpitäjänä ja käsittelee henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa asetetuissa tarkoituksissa.

 

Henkilötietojasi käsitellään:

 

      Niiden  henkilötietojen keräämiseksi (nimi, yhteystiedot, syntymäaika), jotka vaaditaan sopimukseen  sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi.

      Viestinnän välittämiseksi sinulle, sisältäen ajanvarausten vahvistukset ja niitä koskevat muistutukset sekä varauksesi muuttamista tai peruuttamista koskevat pyynnöt.

      Terveydellisten tietojen keräämiseksi, jotta palvelut voidaan suorittaa asianmukaisesti sekä niiden tuotteiden ja palveluiden alueiden korostamiseksi, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa asiakkaille terveydellisiä ongelmia.

      Turvallisen palvelun turvaamiseksi sekä alan standardien mukaisten neuvojen tarjoamiseksi.

      Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.

      Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi.

      Asiakasrekisterien säilyttämiseksi.

 

Oikeutesi tietojen kohteena

 

Mikäli henkilötietojasi on yrityksen Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy:n hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Mikäli et halua luovuttaa tietojasi, Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy ei voi sitoutua tuotteen tai palvelun ostamista koskevaan sopimukseen kanssasi.

 

  Ennen  tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään

 Saada  pääsy  henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.

 Vaatia  henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.

 Vaatia  henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.

● Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi

 

Kerättyjen henkilötietojen erityiskategoriat

 

Joissakin suostumuslomakkeissamme kysytään terveyskysymyksiä, jotta voimme korostaa hoitoja, joilla voi mahdollisesti olla haitallisia vaikutuksia terveydellesi johtuen ottamastasi lääkityksestä tai terveydentilastasi. Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy pyytää aina suostumustasi ennen tällaisten tietojen keräämistä ja käsittelemistä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, ottaen kuitenkin huomioon oikeudelliset, vakuutusliitännäiset sekä sopimusvelvoitteista johtuvat rajoitukset (katso lisää kohdasta ”oikeutesi tietojen kohteena”). Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja käytämme tällaisia tietoja ainoastaan sen määrittämiseen, onko tietty hoito sinulle sopiva.

 

Keräämismenettely

 

Henkilötietojasi kerätään asioidessasi Hius- ja kauneushoitola Hetken asiakkaana.

 

Lasten yksityisyys

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki kerää alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja vanhemman tai huoltajan suostumuksella.

 

Tietojen jakaminen

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy ei jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman etukäteistä suostumustasi, ellei kyseessä tietosuojalakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme. 

 

 

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi?

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi sinulle asiakkaanamme.

 

 

Henkilötietojesi suojaaminen

 

Asianmukaiset toimenpiteet suoritetaan henkilötietojesi suojaamiseksi organisaation sisäiseltä tai ulkoiselta luvattomalta tai asiattomalta pääsyltä. Paperisia dokumentteja, jotka sisältävät henkilötietoja, säilytetään lukitussa arkistointikaapissa tai kassakaapissa, joihin on pääsy ainoastaan yrityksen valtuutetulla henkilökunnalla. 

 

Valitukset

 

Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaan, jolla henkilötietojasi on kerätty tai käsitelty yrityksessä Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy toimesta taikka et ole tyytyväinen valituksen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle ja yritykselle Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy sekä Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy:n tietosuojavastaavalle.

 

Hius- ja kauneushoitola Hetki Oy

Kirkkotie 3e

85900 Reisjärvi

050 411 2130

info@hiuskauneushetki.fi

Erja Pesola