Tiimi

Eveliina Niinikoski

Eveliina on kosmetologi sekä parturi-kampaaja. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 1999. Eveliinan vahvuuksiin kuuluu jalkojenhoidot, erikoiskasvohoidot – green Peel yrttisyväkuorinnat, ihonhoidon ohjaus sekä vahvojen hiusväri tekniikoiden toteutukset. Hän on laaja-alainen kauneuden ammattilainen ja palvelee sinua yksilöllisesti!

Erja Pesola

Erja on porukan kokenein parturi-kampaaja. Hän on ollut yrittäjänä vuodesta 1991 lähtien. Erikoisosaamisena hänellä on tuotetietous hiustenhoitotuotteissa, hiustenleikkaukset sekä kiharakäsittelyt. Erja taitaa alan raudan kovalla kokemuksella ja ammattitaidolla!

Anne Paavola

Anne on kosmetologi sekä parturi-kampaaja. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007. Hänen vahvuutena ovat pehmeät raidoitustekniikat, sokeroinnit, erikoiskasvohoidot – Green Peel yrttisyväkuorinnat, kulmien stailaukset sekä ripsipermanentit. Anne rakastaa työtään palvelu ammatissaan ja on läsnä sinulle!

Heli Hollanti

Heli on parturi-kampaaja, yrittäjäksi hän tuli alalle vuonna 2003. Vahvuutena hänellä on hiustenpidennykset ja hiustatuoinnit, liukuvärjäykset, vaalennustekniikat sekä Elumen värjäykset. Heli tekee parturi-kampaajan työtä vahvalla tietotaidolla, sekä suurella intohimolla!